Elektrikerna i Nybro fixar hemma

Jag har anlitat en elektrikerfirma, specifikt är det elektrikerfirman Elektrikerna i Nybro som jag har anlitat. Det Elföretaget ska göra är att installera och koppla in fiber i min bostad. Jag har sedan jag först fick höra talas om fiber, vilket var för 5 år sedan, velat ha fiber installerat i min bostad. Med fiber kommer min internetupplevelse bli toppen.

Just nu är det kablar och sladdar överallt, men det är så spännande att se vart detta skall ta vägen. Är underbart att kunna ta alla diskussioner med ett företag, och härligt att se att de kan hitta gemensamma lösningar för olika tjänster som inte gått med olika företagare för olika produkter. Att det sen är ett härligt gäng gör att alla dessa installationer oftast sker med ett leende eller skratt.

Jag kan inte tala mig nog varm om deras kundbemötande, snabbrespons och glada miner oavsett om mina frågor varit knäppa eller ej. Det är bara att inse, teknologin springer ifrån en, men med proffs som kan sina saker inom fiberinstallation, så kan jag lämna allt jag inte kan till dem. Att de finns här i Nybro är också en bonus om jag behöver åka till dem och fråga mer om detta underverk som kallas fiber.