Elektriker i Borås

Vi håller på att leta efter en bra elektriker i Borås men vet inte riktigt vem vi ska vända oss till i dagsläget. Det är svårt att tajma in en elektriker efter att till exempel snickaren har varit i huset och fixat väggar och tak då elektrikerna vi har varit i kontakt med inte har tid just då. Vi vill inte ha för stora glapp mellan hantverkarna för det tar för lång tid att bygga färdigt huset då. Helst ser vi att hantverkarna i princip avlöser varandra samma dag eller redan dagen efter att kanske snickaren är färdig, eller rörmokaren. Det där verkar helt omöjligt i praktiken dock, vi har inte lyckats en enda gång hittills och då har vi hållit på med att bygga huset i över ett års tid.

Brist på elektriker i Borås?

Jag har nu försökt att få tag i en elektriker under flera veckors tid, som har ett par dagar över efter att väggarna och taket är klara men det verkar helt omöjligt. Är det så många pågående byggen i Borås för närvarande så att nästan alla elektriker redan är upptagna ett tag framöver? Egentligen måste vi inte fixa elen till belysning och vitvaror exakt efter att snickaren varit i huset, men det hade varit skönt att få in lite mer ljus ganska omgående. Det verkar verkligen vara brist på elektriker i Borås, kanske är det övergående.

Vill inte vänta på elektriker

Dessvärre har vi egentligen inte någon tid att vänta på att någon elektriker ska kunna fixa elen men samtidigt hade det varit bra att kunna avsluta ett projekt helt och hållet innan vi startar med nästa. Jag får sätta mig en vända till under morgondagen för att ringa runt och höra om vi skulle kunna få loss någon elektriker under i alla fall några timmar så vi kan fortsätta vårt projekt.