Att flytta tar på krafterna, bättre med flyttfirma

Hur tråkigt är det inte vara att flytta egentligen? Om det finns något jag skulle vilja få hjälp med varje gång jag flyttar så är det att frakta allt till den nya lägenheten.
Tyvärr kan man bara komma och fråga ens vänner 3-4 gånger under ett år innan de tröttnar helt på en. Då räcker det inte med all pizza och öl i världen för att de ska hjälpa en.

Det är en sak att ta småprylar som får plats i flyttlådor, men att behöva bära ut och bära in bord, stolar och soffan är ett rent helvete. Värst är nog sängen, stor som ett as och omöjlig att bära på ett bra sätt.

Som om inte min egen flytt vore nog så har jag sedan en månad tillbaka lovat en kompis att hjälpa honom att flytta vilket jag långt ifrån ser fram emot. Jag får hoppas att han har ringt in fler kompisar och köpt några lock med alkoholhaltiga maltdrycker så att det blir roligt om inte annat efteråt.

När jag själv nu flyttar igen tänker jag anlita en flyttfirma, frågan är bara vad kostar en flyttfirma? Jag menar vad är en normal timpeng? Jaja det löser sig nog till slut. Nu ska jag gå ut och njuta av solen som börjar titta fram, vi hörs.