Sitter i min lodge med värmesulor

Jag var lite dumdristig i helgen, jag bestämde mig för att kolla till lodgen som vi har byggt. Anledningen till varför jag ville kolla till den var för att jag hörde på radion att det var oväder i trakterna runtomkring lodgen, och det gjorde mig lite orolig att någonting skulle hända den något. Sagt och gjort så packade jag bilen och körde iväg. När jag hade kört några mil började det snöa som sjutton, det var svårt att se framför en och jag funderade flera gånger på att hitta första bästa plats och vända om. Men då jag inte är den som ger sig i första taget, valde jag att fortsätta. Väl framme, efter 40 minuter till 1 timme senare än vad det brukar ta, började jag inspektera lodgen. Vid första anblick hittade jag inga fel, men jag fortsatte att kolla runt, både ute och inne, jag ville inte att lodgen som byggts av oss som gått ABK09, utbildning skulle bli obrukbar eller förstöras helt. När jag tog min femte runda i köket hörde jag plötsligt en rejäl smäll utanför. Jag sprang ut och fick då se min bil liggandes under ett nedblåst träd. Vid det här laget var det redan sent på eftermiddagen så trots att jag hade mottagning på mobilen, gick det inte att komma fram till en bärgare. Som tur var fick jag tag på Lars, en av de killar som hjälpt till att bygga lodgen. Han kunde gladligen komma och hämta mig, med då snöovädret var så kraftig skulle det ta några timmar.

Så det var bara för mig att vänta, jag gick upp till ett av sovrummen, öppnade en garderob och plockade ut värmesulor & ullsulor, sen satte jag mig i en fåtölj och väntade, i 4 timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *